MondoMarketing is een performance gedreven digitaal marketing bureau.
Dit zijn wij doordat wij een resultaat gedreven, strategische en doelgroepgerichte aanpak hanteren. Wij worden enthousiast van organisaties met ambities en online uitdagingen! Is jouw organisatie klaar voor de digitale wereld van morgen?

Met 10 jaar online marketingervaring hebben wij veel organisaties laten groeien. Klanten kennen ons als resultaat gedreven met zowel een strategische als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij behalen succes voor onze klanten doordat wij ons goed verdiepen in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing.

Pieter van der Heijden is oprichter van MondoMarketing. Inmiddels is hij 10 jaar actief in de online marketing wereld en heeft hij veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties en branches. Door de brede ervaring is hij in verschillende digital marketing expertisegebieden een zeer ervaren consultant. Pieter is als inspirator, sparringpartner en strateeg zeer betrokken bij de uitvoering van de digital marketing strategie van de opdrachtgevers.

MondoMarketing bestaat naast het team van MondoMarketing uit een netwerk van verschillende digital marketing professionals die allemaal bijdragen aan het realiseren van performance driven marketing voor onze opdrachtgevers!

Maak kennis met Pieter | Over ons | MondoMarketing l Performance Driven Digital Marketing Bureau
Onze missie

Wij helpen onze klanten bij het maximaliseren van hun digitale marketing door middel van een strategische en resultaatgerichte aanpak, waarbij we voortdurend optimaliseren om de beste resultaten voor de klant te behalen. Bij MondoMarketing zetten wij ons 100% in om deze missie te realiseren.

Onze visie

MondoMarketing gelooft dat online marketing de ultieme manier is om vraag en aanbod op een doelgroepgerichte & resultaatgerichte wijze samen te brengen, waardoor bedrijven in staat zijn om relevante marketingboodschappen effectief en efficiënt over te brengen en hierdoor hun online doelstellingen te behalen.

Onze ambitie

Wij streven ernaar om dé samenwerkingspartner en adviseur voor digitale marketing te zijn. Waarbij we de behoeften van onze klanten en hun doelgroepen centraal stellen, de beste digitale oplossingen inzetten en up-to-date blijven met de nieuwste technologische trends om innovatieve marketingoptimalisaties toe te passen.

Onze specialisten

Deze digital marketing professionals maken onderdeel uit van MondoMarketing. We hebben allemaal een passie voor digital marketing en de wil om onze kennis verder te ontwikkelen en te delen. We zijn resultaat gedreven met zowel een strategische als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing.

Kom jij MondoMarketing versterken?

Bekijk de vacatures

Organisaties waarvoor wij impact realiseren

Pieter l Digital Marketing Consultant l MondoMarketing l Performance Driven Digital Marketing Bureau

Is jouw organisatie klaar voor de digitale wereld van morgen?

Maak kennis met MondoMarketing
 • Jouw ‘eigen’ online marketeer
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Kennisdeling staat voorop
 • Servicegericht & betrouwbaar
 • Geen langdurige contracten
 • Geaccrediteerd; o.a. Google Partner
 • Jouw ‘eigen’ online marketeer
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Kennisdeling staat voorop
 • Servicegericht & betrouwbaar
 • Geen langdurige contracten
 • Geaccrediteerd; o.a. Google Partner