Accreditaties van MondoMarketing

MondoMarketing heeft de kwaliteit van expertises hoog in het vaandel staan. Het is van cruciaal belang voor ons om in onze kennis te investeren. MondoMarketing beschikt mede daardoor over de belangrijkste certificeringen en kwalificaties binnen het vakgebied. Wij vinden het belangrijk om onze kennis goed op peil te houden, waardoor er met regelmaat meerdere essentiële cursussen worden gevolgd en certificeringen worden behaald. Door continu bezig te zijn met de laatste ontwikkelingen kunnen wij organisaties verder helpen met het inzetten van de nieuwste mogelijkheden en technieken.

Google Partner

MondoMarketing is Google Partner en daar zijn we trots op. Het Google Partnership zorgt voor een stukje erkenning van onze expertise en de kwaliteit die we leveren voor onze klanten. Advertenties die worden gemanaged door MondoMarketing voldoen aan de vereiste kwaliteitsscore zoals Google die stelt. Als Google Partner heeft MondoMarketing ook op frequente basis contact met een dedicated Google account-specialist. Door ons intensieve contact met Google zijn we als een van de eersten op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen zodat we die voor onze klanten kunnen inzetten.

Google Ads Search Gecertificeerd

MondoMarketing heeft veel ervaring met het maken van campagnes in het zoeknetwerk van Google en weet hoe deze campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. MondoMarketing is als gecertificeerd partner in staat om o.a. ‘Slim bieden’ en ‘Doelgroep oplossingen’ optimaal te benutten om campagneprestaties te verbeteren.

Google Partner l Accreditaties l MondoMarketing

Google Ads Video Gecertificeerd

Deze certificering toont aan dat we goede resultaten behalen met de videoadvertentie oplossingen van YouTube en Google. Als gecertificeerd en ervaren specialist weten we hoe we effectief verhalen op YouTube  kunnen vertellen om potentiële klanten te bereiken. Dit weten we ook goed toe te passen in de verschillende customer journey fases die een klant doorloopt.

Google Partner l Accreditaties l MondoMarketing

Google Ads Shopping Gecertificeerd

MondoMarketing heeft ruim voldoende ervaring op het gebied van Shopping advertenties en kan organisaties hiermee verder helpen. Deze certificering toont mede aan dat wij weten hoe het gebruik en de optimalisatie van shopping-advertenties in zijn werk gaat en dat wij weten hoe we het bereik en het aantal conversies kunnen maximaliseren.

Google Partner l Accreditaties l MondoMarketing

Google Ads Display Gecertificeerd

MondoMarketing weet hoe Google Display Netwerk gebruikt kan worden om zo veel mogelijk rendement te behalen op de investering in display-advertenties. MondoMarketing kan als gecertificeerd partner met veel ervaring effectieve display-strategieën en -campagnes ontwikkelen, waarmee we specifieke marketingdoelen kunnen bereiken.

Google Partner l Accreditaties l MondoMarketing

Google Ads Measurement Gecertificeerd

Wij zijn in het bezit van het Google Ads Measurement certificaat. MondoMarketing is op de hoogte van de manieren waarop marketingdoelen meetbaar kunnen worden gemaakt en hoe we dit kunnen instellen. Daarnaast kunnen wij app installaties/verkopen/leads inzichtelijk maken en  optimaliseren voor de beste resultaten.

Google Partner l Accreditaties l MondoMarketing

google-tag-manager-que-es-750x438

Google Tag Manager Gecertificeerd

MondoMarketing is gecertificeerd partner Google Tag Manager. Dit betekent dat wij met onze ervaring dit tagbeheersysteem voor uw website of mobiele app kunnen updaten. MondoMarketing kan de Google Tag Manager voor klanten inrichten en onderhouden.

Google Analytics Gecertificeerd

Wij kunnen klanten goed helpen met het inrichten van Google Analytics accounts, omdat wij een diepgaande kennis en ervaring hebben over de functionaliteiten van Google Analytics als gecertificeerd Google Analytics partner. Naast technische implementaties kunnen wij ook data en statistieken interpreteren en vertalen naar concrete verbeteracties t.b.v. conversie optimalisatie of usability. Bovendien hebben wij ervaring met het inrichten van dashboards, rapporten en overzichten. MondoMarketing vindt het van essentieel belang om uw website en campagnes blijvend te optimaliseren o.b.v. Google Analytics.

Logo Google Analytics l Accreditaties l MondoMarketing

logo Microsoft Advertising Partner 2020

Microsoft Advertising Gecertificeerd

MondoMarketing is in het bezit van het Microsoft Advertising Certified Professional certificaat. Dit toont aan dat wij met onze ervaring effectief campagnes voor uw bedrijf opzetten, optimaliseren en deze kunnen inzetten op de zoekmachine van Microsoft.

Facebook Marketing Partner

MondoMarketing is erkent Facebook Marketing Partner, met deze erkenning kan worden aangetoond dat wij een professioneel en succesvol online marketing bureau zijn met vele jaren ervaring op het gebied van Facebook en Instagram Advertising. Daarnaast beschikken onze specialisten over de Facebook Bluepring certificering, dit toont aan dat MondoMarketing op een efficiënte wijze advertenties kan opzetten en beheren.

Logo Amazon Advertising

Amazon Sponsored Ads Gecertificeerd

MondoMarketing heeft het certificaat Sponsored Ads Foundations van Amazon in bezit. Dit betekent dat wij met onze ervaring weten hoe we het beste gesponsorde advertenties op Amazon in kunnen zetten en optimaliseren. Daarnaast kunnen we ook advies geven over de beste manieren om uw producten op Amazon te verkopen als het gaat om productinformatie ter verbetering van de organische vindbaarheid.

Twitter Flight School Gecertificeerd

De certificering van Twitter Flight School en onze jarenlange ervaring toont aan dat wij meer dan voldoende kennis hebben op het gebied van adverteren via Twitter. Hierdoor kunnen wij op een effectieve wijze campagnes inzetten op Twitter en deze campagnes optimaliseren.

logo Twitter Flight School l Accreditaties l MondoMarketing l Performance Driven Digital Marketing

logo Waze Certfied l Accreditaties l MondoMarketing

Waze Ads Gecertificeerd

Waze brengt met de mobiele navigatie applicatie iedereen op de juiste bestemming en wordt steeds meer gebruikt in Nederland. MondoMarketing is gecertificeerd in Waze Ads. Dit toont aan dat wij effectief campagnes kunnen voeren met Waze en deze ook kunnen optimaliseren.

Pieter l Digital Marketing Consultant l MondoMarketing l Performance Driven Digital Marketing Bureau

Is jouw organisatie klaar voor de digitale wereld van morgen?

Maak kennis met MondoMarketing
 • Jouw ‘eigen’ online marketeer
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Kennisdeling staat voorop
 • Servicegericht & betrouwbaar
 • Geen langdurige contracten
 • Geaccrediteerd; o.a. Google Partner
 • Jouw ‘eigen’ online marketeer
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Kennisdeling staat voorop
 • Servicegericht & betrouwbaar
 • Geen langdurige contracten
 • Geaccrediteerd; o.a. Google Partner

Accreditaties in digital marketing