Utrecht, dinsdag 15 juni 2021 – MondoMarketing lanceert een nieuw partnership met Peppered. Peppered creëert krachtige website-, e-mail- en marketingtechnologieën, volledig afgestemd op de behoeften en wensen binnen de culturele sector, waarbij inmiddels meer dan 60 theaters zijn aangesloten. Met dit partnership zetten MondoMarketing en Peppered in op meer kennis en expertise, waardoor we nog meer waarde kunnen creëren voor de culturele sector.

Het grootste voordeel van een partnership; complementaire dienstverlening.

Dankzij het partnership kan MondoMarketing klanten van Peppered nog beter service met het bieden van hoogwaardige online marketing kennis, waarbij klanten van Peppered toegang krijgen tot de laatste kennis, expertise en trainingen. Het doel? Online marketing vraagstukken oplossen door het aanbieden van hoogwaardige online marketing consultancy om het volledige potentieel van marketeers te benutten. MondoMarketing heeft zich gespecialiseerd in het platform van Peppered, waardoor klanten van Peppered nog beter geholpen kunnen worden.

Wat betekent dat in de praktijk?

We kunnen marketeers binnen culturele instellingen nog meer waarde bieden, doordat nu naast het SAAS- platform dat Peppered biedt ook aanvullende online marketing consultancy kan worden aangeboden. Op deze manier zijn de marketeers binnen de culturele sector nóg beter in staat hun doelen te bereiken.

“In onze partnership staat de performance van het marketingplatform van de klant centraal. Dit betekent dat we complementair zijn en hierdoor samen een nog grotere meerwaarde creëren voor de theaters.” aldus Mathijs Bouwman – Managing Director bij Peppered & Pieter van der Heijden eigenaar bij MondoMarketing.

Inmiddels helpen we theaters als Chassé, Amare en de Speeldoos in Baarn al succesvol verder met het invullen van concrete vraagstukken bij implementaties van Google Analytics, Google Tag Manager, Zoekmachine Optimalisatie en Advertising campagnes.

Over MondoMarketing

MondoMarketing is een performance gedreven digitaal marketing bureau in Utrecht. Wij zijn resultaat gedreven en hanteren een strategische en doelgroepgerichte aanpak. Wij worden enthousiast van organisaties met ambities en online uitdagingen! Met meer dan 10 jaar online marketingervaring hebben wij veel organisaties laten groeien. Klanten kennen ons als resultaat gedreven met zowel een strategische als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij behalen succes voor onze klanten doordat wij ons goed verdiepen in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing.

Over Peppered

Peppered creëert krachtige website-, e-mail- en marketingtechnologieën, volledig afgestemd op de behoeften en wensen binnen de culturele sector. We ontwikkelen professionele, duurzame, maar ook betaalbare en gebruiksvriendelijke technologieën. Zo willen we onze ‘top-notch’ producten voor iedereen mogelijk maken. Binnen het groeiende collectief van Peppered-gebruikers wordt kennis, inspiratie en kosten gedeeld, om zo een bloeiende culturele sector te ondersteunen; Peppered is hét bewijs dat we samen meer kunnen bereiken!

Jouw organisatie laten groeien?!

Met ruim 10 jaar aan ervaring is MondoMarketing gespecialiseerd in het opzetten van digital marketing strategieën. Deze strategieën kunnen organisaties helpen een beter resultaat te behalen. Wil je meer informatie over Online Marketing Strategieën of erachter komen hoe zo’n strategie jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Download Whitepaper

Wil je weten hoe jouw organisatie kan groeien door middel van een  optimale online marketing strategie? Download dan het Groeiplan van MondoMarketing!

    Ik ga er mee akkoord dat mijn naam en e-mailadres wordt gebruikt om de downloads en nieuwsbrieven te kunnen ontvangen.

    MondoMarketing verstuurt maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief. Vanuit de nieuwsbrief kunt u zich ten alle tijden weer afmelden.