Utrecht, 9 juni 2022 – Met de komst van Marketing Manager Eveline Hollanders dit voorjaar bij Muziekgebouw Eindhoven en haar ruime ervaring op het gebied van online marketing wordt de kracht van online marketing nu extra geborgd door de samenwerking met strategisch partner MondoMarketing.

Het is duidelijk dat de culturele sector het erg zwaar heeft gehad door Corona de afgelopen jaren. Daarom is het nog belangrijker om te investeren in marketing kanalen die zich hebben bewezen en waarvan het effect meetbaar is. En waarbij de kosten relatief laag gehouden kunnen worden en de opbrengsten hoog. Door de inzet van digitale marketing kunnen we de doelgroepen van Muziekgebouw Eindhoven effectief bereiken en ervoor zorgen dat we het ruime aanbod van Muziekgebouw Eindhoven goed op de kaart zetten.

Muziekgebouw Eindhoven

Over Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven is een eigentijdse concertzaal met een internationale allure. Een akoestische toplocatie die een grote aantrekkingskracht uitoefent op wereldbefaamde orkesten, solisten, bands en artiesten. Jaarlijks vinden ruim 160.000 muziekliefhebbers hun weg naar dit bijzondere gebouw in het hart van Eindhoven.

Samenwerking

Wij hebben een intensieve samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven door het inzetten van een vooruitstrevende digitale marketing strategie. Daarbij staan we in nauw contact met het marketingteam van Muziekgebouw Eindhoven. Naast het managen van de online marketing campagnes is MondoMarketing betrokken bij de doorontwikkeling van de website en het meetbaar maken van het websitegedrag door middel van Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics implementaties (GA). Dit uiteindelijk met het doel om de bezoekers van Muziekgebouw Eindhoven een zo goed mogelijke beleving te laten ondervinden en de kaartverkoop te stimuleren.

Over MondoMarketing

MondoMarketing is een performance gedreven digital marketing bureau in Utrecht. Wij zijn resultaat gedreven en hanteren een strategische en doelgroepgerichte aanpak. Wij worden enthousiast van organisaties met ambities en online uitdagingen! Met meer dan 10 jaar online marketingervaring hebben wij veel organisaties laten groeien. Klanten kennen ons als resultaat gedreven met zowel een strategische, als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij behalen succes voor onze klanten doordat wij ons goed verdiepen in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing.

Jouw organisatie laten groeien?!

Met ruim 10 jaar aan ervaring is MondoMarketing gespecialiseerd in het opzetten van digital marketing strategieën en het uitvoeren daarvan. Deze strategieën helpen organisaties het gewenste resultaat te behalen. Wil je meer informatie over Online Marketing Strategieën of erachter komen hoe zo’n strategie jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op!