MondoMarketing streeft altijd naar het leveren van hoogwaardige online marketingdiensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We geloven in voortdurende verbetering en dat begint met luisteren naar onze klanten. Er is over 2022 een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek met behulp van Google uitgevoerd. Doel hiervan is om inzicht te krijgen in hoe onze klanten onze diensten ervaren en welke aspecten van onze samenwerking voor hen eruit springen of verder ontwikkeld kunnen worden. Uit het onderzoek is een heel mooi resultaat gekomen, in dit blog lees je de gedetailleerde uitkomst van het onderzoek en de eindscore die we hebben ontvangen.

De samenwerking: een sterke basis

Onze samenwerking met klanten vormt de kern van wat we doen. Op basis van een effectieve samenwerking kunnen we 1+1= 3 zijn en resultaten naar een hoger niveau tillen. We zijn verheugd om te zien dat ons streven naar consistente samenwerking op dit gebied zijn vruchten afwerpt, aangezien we een prachtige 8,5 scoren. Maar cijfers vertellen slechts een deel van het verhaal. Waarom kiezen klanten ervoor om met MondoMarketing samen te werken?

Kennis en Expertise

Klanten benadrukken dat onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van online marketing een cruciale rol spelen in hun keuze om met ons samen te werken. In een wereld waar digitale ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, bieden wij onze klanten de geruststelling dat ze kunnen rekenen op actuele en doeltreffende strategieën.

Tijdsbesparing en Capaciteit

Moderne bedrijfsvoering vergt efficiëntie en effectiviteit. Klanten prijzen onze bijdrage aan hun tijdsbesparing en capaciteitsversterking. Door het uitbesteden van complexe marketingtaken aan ons ervaren ze niet alleen verlichting van hun werkdruk, maar kunnen ze zich ook richten op hun kernactiviteiten.

Diepgaande analyses

Inzicht in de prestaties van marketinginspanningen is van onschatbare waarde. Onze klanten waarderen onze vermogen om diepgaande analyses te leveren die hen in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen en hun strategieën voortdurend te verfijnen.

Sterke contacten

Een persoonlijke benadering is wat klanten bij ons ervaren. Onze sterke contacten met klanten zorgen voor een solide basis voor open communicatie, vertrouwen en nauwe samenwerking. Bij MondoMarketing zijn we niet slechts dienstverleners, maar partners in groei.

klanttevredenheidsonderzoek | Onderzoek

Communicatie: effectief en concreet

In de wereld van online marketing draait alles om effectieve communicatie. We zijn verheugd dat onze inspanningen om wederzijdse communicatie te bieden wordt erkend met een solide score van 8,3 in het klantonderzoek. Wat maakt onze communicatie zo effectief?

Bereikbaarheid

Bij MondoMarketing zijn we altijd binnen handbereik voor onze klanten. De snelle en responsieve communicatie zorgt ervoor dat vragen snel worden beantwoord en eventuele zorgen direct worden aangepakt.

Tijdsbesparing en Capaciteit

Net als in onze samenwerking speelt ook in onze communicatie tijdsbesparing een grote rol. Door heldere en beknopte communicatie zorgen we ervoor dat klanten waardevolle tijd kunnen besparen en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Analytische Inzichten

Een ander aspect dat onze communicatie onderscheidt, is ons vermogen om analytische inzichten te delen. We vertalen complexe gegevens naar begrijpelijke informatie in de vorm van een rapportage, zodat onze klanten goed geïnformeerd zijn.

Sterke Contacten (Opnieuw!)

Onze sterke contacten blijven een hoeksteen van effectieve communicatie. We geloven in openheid, transparantie en wederzijds begrip, wat resulteert in betere communicatie en resultaten.

klanttevredenheidsonderzoek | Onderzoek

Kwaliteit: resultaatgerichte aanpak

Bij MondoMarketing staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. We zijn verheugd dat onze toewijding wordt weerspiegeld in een prachtige score van 8,2 voor kwaliteit. Welke elementen vormen de bouwstenen van onze kwaliteitsdiensten?

Deskundigheid

Ons team van experts is onze grootste troef. Klanten waarderen de diepgaande kennis en vaardigheden die we brengen, waardoor ze vertrouwen hebben in de strategieën en oplossingen die we bieden.

Adviezen die ertoe doen

We zijn niet alleen uitvoerders, maar ook adviseurs (denkers die doen). Onze klanten benadrukken dat de waardevolle adviezen die we verstrekken, gebaseerd zijn op een grondige analyse van hun specifieke situatie en doelen.

Kennisdeling

Transparantie zit in ons DNA. Klanten waarderen onze inspanningen om kennis te delen en hen te inspireren om beter inzicht te krijgen in de complexe wereld van online marketing.

klanttevredenheidsonderzoek | Onderzoek

Dienstverlening: onze expertise

Onze dienstverlening is meer dan een transactie; het is een partnerschap dat gericht is op succes op lange termijn. Een score van 8,2 voor dienstverlening is een erkenning van ons streven om boven en buiten te gaan.

Breed Scala aan expertises

In een snel evoluerend digitaal landschap is diversificatie van expertises cruciaal. Onze klanten waarderen ons uitgebreide aanbod van expertisegebieden die hen in staat stellen om een allesomvattende aanpak te benutten.

Strategisch meedenken

We zijn meer dan uitvoerders; we zijn strategische denkers die proactief meedenken met onze klanten. Deze betrokkenheid bij hun succes wordt hoog gewaardeerd.

klanttevredenheidsonderzoek | Onderzoek

Eindscore

Bij MondoMarketing draait alles om tevreden klanten. We zijn verheugd om te zien dat onze inspanningen worden beloond met een overkoepelende score van 8,2 samen met het grootste compliment dat je kan krijgen, alle respondenten zouden ons van harte aanbevelen bij anderen. Een NPS score van 100% onder onze klanten.

Wij helpen jou verder met Online Marketing!

Wil jouw organisatie ook deel uitmaken van onze uitstekend beoordeelde service? En zoek je een partnerbureau dat naast goede resultaten ook écht met je meedenkt en proactief handelt? Neem dan vooral contact met ons op!