Utrecht, maandag 21 juni 2021 – Naar aanloop van de opening in september van het het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting, oftewel Amare, slaan Digital Marketing Bureau MondoMarketing en Amare de handen ineen. Door de inzet van digitale marketing kunnen we de doelgroepen van Amare effectief bereiken en ervoor zorgen dat we het theater van Den Haag op de kaart zetten.

Amare
Credits: Carlijn Stortelder

Over Amare

Met vier theater- en concertzalen, een vergadercentrum, een groot aantal publieke ruimtes en twee horecagelegenheden, is Amare een groot cultuur- en congreshuis. Een instelling voor de podiumkunsten en tegelijk een middelbare school en een conservatorium voor muziek en dans. Een gebouw waar wel 6600 mensen tegelijk over de vloer kunnen zijn voor verschillende activiteiten. Amare heeft het primair doel het bevorderen van de realisatie en organisatie van evenementen met een algemeen cultureel belang.

Samenwerking

Wij hebben een intensieve samenwerking met Amare door het inzetten van een vooruitstrevende digitale marketing strategie. Daarbij staan we in nauw contact met het marketingteam van Amare. Naast het managen van de online marketing campagnes is MondoMarketing betrokken bij de doorontwikkeling van de website en het meetbaar maken van het websitegedrag door middel van Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics implementaties (GA). Dit uiteindelijk met het doel om de bezoekers van Amare een zo goed mogelijke beleving te laten ondervinden en de kaartverkoop te stimuleren. 

Over MondoMarketing

MondoMarketing is een performance gedreven digital marketing bureau in Utrecht. Wij zijn resultaat gedreven en hanteren een strategische en doelgroepgerichte aanpak. Wij worden enthousiast van organisaties met ambities en online uitdagingen! Met meer dan 10 jaar online marketingervaring hebben wij veel organisaties laten groeien. Klanten kennen ons als resultaat gedreven met zowel een strategische, als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij behalen succes voor onze klanten doordat wij ons goed verdiepen in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing.

Jouw organisatie laten groeien?!

Met ruim 10 jaar aan ervaring is MondoMarketing gespecialiseerd in het opzetten van digital marketing strategieën en het uitvoeren daarvan. Deze strategieën helpen organisaties het gewenste resultaat te behalen. Wil je meer informatie over Online Marketing Strategieën of erachter komen hoe zo’n strategie jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Download Whitepaper

Wil je weten hoe jouw organisatie kan groeien door middel van een optimale online marketing strategie? Download dan het Groeiplan van MondoMarketing!

    Ik ga er mee akkoord dat mijn naam en e-mailadres wordt gebruikt om de downloads en nieuwsbrieven te kunnen ontvangen.

    MondoMarketing verstuurt maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief. Vanuit de nieuwsbrief kunt u zich ten alle tijden weer afmelden.