Bloggers MondoMarketing

Het blog MondoMarketing is opgezet om praktische, actuele, en opvallende Online Marketing aspecten voor o.a. de reis- en hotelwereld te presenteren en te delen. MondoMarketing bestaat sinds begin 2011. Initiatiefnemer Pieter van der Heijden werkt samen met een aantal online experts die een vrijwillige bijdrage leveren door het publishen van blogartikelen en/of optimalisatie van het blog in het algemeen.

Feddo van der Molen blogt sinds 2011 voor MondoMarketing. Feddo is een professional op het gebied van front-end development, webdevelopment en design (offline/online). Contact Feddo direct via Linkedin, Twitter of via webinnovatie.nl

 

Bram van der Woude is Online Marketeer bij World Ticket Center en blogt sinds 2012 voor MondoMarketing. Bram is o.a specialist op het gebied van Affiliate marketing, Joint promotions en Usability testing. Contact Bram direct via Linkedin of Twitter.

 

marcMarc Schuurman is sparring partner van MondoMarketing en is actief betrokken sinds de oprichting in 2011. Marc is Online Marketeer bij Perfectly Basics. Contact Marc via LinkedinTwitter.

 

jorinJorin is bezig met zijn afstudeerstage voor Red Banana Innovations, een onlinemarketingcommunicatie bureau gevestigd in Roosendaal. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met de ontwikkelingen van de nieuwe hotelwebsite Hoteltoday.com. Daarnaast is Jorin blogger voor Dutchcowboys, Travelvalley en Travelnext. Contact Jorin via Linkedin. 

marketingmedOp Marketingmed.nl informeren wij door middel van kennisartikelen en blogberichten dagelijks over het laatste nieuws, de laatste trends en gebeurtenissen rond social media, Online marketing, SEO en WordPress.

 

 

Werk ook mee aan mondomarketing.nl

Wil je mondomarketing.nl sponsoren, er adverteren of een vacature plaatsen of gewoon zelf artikelen schrijven neem dan nu contact met ons op!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Bloggers MondoMarketing, 8.3 out of 10 based on 4 ratings