Over ons

Pieter_van_der_HeijdenMondoMarketing© is gespecialiseerd in diverse onderdelen van Online Marketing zoals; Performance Campagnes, Conversie Optimalisatie, ontwikkeling van websites, Webanalytics en Emailmarketing.

Het blog MondoMarketing is opgezet om praktische, actuele, en opvallende Internet Marketing ontwikkelingen voor de reisbranche te presenteren. Via dit blog blijft u op de hoogte van de recente ontwikkelingen op internet marketing gebied in de reisbranche. Bekijk hier de bloggers van MondoMarketing.

Achtergrond & Ervaring

Pieter van der Heijden heeft als Online Marketeer de afgelopen 6 jaar werkervaring opgedaan bij grote e-commerce organisaties waaronder Van der Valk Hotels en World Ticket Center (WTC.nl). Sinds 2015 is hij werkzaam als Online Marketing Consultant bij BlooSEM. Daarnaast is hij  actief als freelance Online Marketing Consultant (MondoMarketing) en gastdocent aan de NHTV.

Contact?

Bent u op zoek naar een betrouwbare internet marketing specialist? Dan bent u hier aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en in de tussentijd; veel plezier met het lezen van de artikelen!

Ook vragen, opmerkingen of suggesties over/voor het blog kunnen worden achtergelaten via het contactformulier. Bent u geïnteresseerd om op mondomarketing.nl te sponsoren, te adverteren of een vacature te plaatsen of artikelen aan te leveren  neem dan nu contact met ons op.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 8 votes)
Over ons, 5.8 out of 10 based on 12 ratings