Over ons

MondoMarketing is een uit gedrevenheid ontstane freelance partij gespecialiseerd in diverse aspecten van Online Marketing waaronder het ontwikkelen van websites, webanalytics, emailmarketing en performance campagnes zoals AdWords.

Het blog MondoMarketing is opgezet om praktische, actuele, en opvallende Internet Marketing ontwikkelingen voor de reisbranche te presenteren. Via dit blog blijft u op de hoogte van de recente ontwikkelingen op internet marketing gebied in de reisbranche. Bekijk hier de bloggers van MondoMarketing.

Achtergrond 

Pieter van der Heijden (1984) heeft een (internationale) marketing toeristische achtergrond. Tijdens zijn internationale Bachelor studie Marketing & Toerisme werkte hij parttime bij Van der Valk Hotel Vianen. Na het afronden van zijn studie met buitenlandse stage en scriptie ervaring in Italië, heeft hij een wereldreis gemaakt, een flinke onderneming!

Online Marketing ervaringen

In 2009 is Pieter van der Heijden als office/ marketing & communicatie manager aan de slag gegaan bij Van der Valk Internet (faciliterend voor alle +85 Van der Valk Hotels).  Daarnaast heeft hij binnen Van der Valk nauw samen gewerkt met diverse Online Marketing partners waaronder Online Dialogue. Met Online Dialogue was hij verantwoordelijk voor het opzetten en evalueren van conversie optimalisatie middels AB-testen. Deze kennis heeft hij ook kunnen delen d.m.v. presentaties op congressen zoals het E-Travel– en WebAnalyticscongres

In 2011 is hij een nieuwe uitdaging aangegaan binnen de reisbranche bij World Ticket Center als Online Marketeer- Webanalist. In 2012 is Pieter van der Heijden ook een lange termijn samenwerking aangegaan met de NHTV om workshops over online marketing te geven aan derdejaars E-business studenten. Tevens is Pieter beheerder van de startpagina internet marketing blogs waarop alle actuele blogs & bureaus worden bijgehouden.

Contact?

Bent u op zoek naar een betrouwbare internet marketing specialist? Dan bent u hier aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en in de tussentijd; veel plezier met het lezen van de artikelen!

Ook vragen, opmerkingen of suggesties over/voor het blog kunnen worden achtergelaten via het contactformulier. Wil je mondomarketing.nl sponsoren, er adverteren of een vacature plaatsen of gewoon zelf artikelen schrijven neem dan nu contact met ons op.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 8 votes)
Over ons, 5.8 out of 10 based on 12 ratings